Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk IV (KHVFR / ANJ4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHVFR / ANJ4 - Anglický jazyk IV, Fakulta restaurování, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. blok - Opakování slovní zásoby a gramatiky2. blok - Slovesné vzory, spojovací výrazy v překladu do češtiny, Nápisy, značky a tabule3. a 4. blok - Architektura - jednotlivé slohy a jejich znaky, architektonické prvky typické pro jednotlivéstyly, stavební materiály5. a 6. blok - Litomyšl a její památky - popis historických budov, procházka městem s krátkýmiprezentacemi o jednotlivých místech a jejich historii, Turismus, Výhody a nevýhody života veměstě - samostatná písemná práce7. blok - Osobnosti ve výtvarném umění a architektuře, pojednání o životě a díle8. blok - Podmínková a časová souvětí, spojovací výrazy9. a 10. blok - Projekt: jednotlivé fáze, plánování, komunikace v rámci týmu (jak podávat informace opokroku, zprávy o úspěchu či neúspěchu, jak odůvodnit změny, jak dostat a předat zpětnouvazbu)

Získané způsobilosti

Studenti zvládají anglický jazyk do té míry, aby byli schopni komunikace v mezinárodním kontextu.

Literatura

Redman, S. Ehglish Vocabulary in Use - pre - intermediate and intermediate. Cambridge University Press, 1997. Murphy, R. English Grammar in Use. Cambridge University Press, 1991. Soars, L., Soars, J. New Headway Intermediate. Oxford University Press, 2004. Waisser, P. 32 English Topics for Graduation Exam - Art. VOŠKRT Litomyšl, 1999. Mora, P., Mora, L., Philippot, P. Conservation of Wall Paintings. London, 1984. Gráf, P. Nová cvičebnice AJ gramatiky. Fortuna, Praha, 2001. Ashurst, J., Ashurst, N. Practical Building Conservation, Volume I, Stone Masonry. Gower Technical Press, 1988.

Požadavky

Zkouška je udělena na základě splnění úkolů pro celý semestr a je podmíněna účastí na výuce a plněním zadaných úkolů, semestr zakončen písemným testem a ústním pohovorem, na který si student připraví referát o doplňkové četbě

Garant

Mgr. Jana Tmejová

Vyučující

Mgr. Jana Tmejová