Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (KIR / V5SBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIR / V5SBP - Seminář k bakalářské práci, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Charakteristika bakalářské práce jako odborného textu.Harmonogram tvorby bakalářské práce.Struktura bakalářské práce a její varianty.Cíl práce a metody jeho dosažení.Zdroje odborných informací a práce s nimi.Norma bibliografických citací a její výklad.Úvod bakalářské práce a jeho varianty.Pojetí teoretické části bakalářské práce.Empirická část bakalářské práce ve studijním oboru.Vedoucí/konzultant bakalářské práce.Prezentace vlastních témat bakalářských prací.

Získané způsobilosti

Student je po absolvování předmětu připraven ke zpracování a obhajobě závěrečné bakalářské práce.

Literatura

Metodický manuál FZS "Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce.". Příkaz děkana Fakulty zdravotnických studií č. 1/2007 - Vypracování bakalářské, diplomové práce studentů FZS. Směrnice Univerzity Pardubice č.9/2012 - Pravidla pro zvěřejňování závěrečných prací a jejich základní jednotnou formální úpravu. Česká norma č. ČSN ISO 7144 Dokumentace - Formální úprava disertací a podobných dokumentů. 1997. ČSN ISO 2145 - Dokumentace - Číslování oddílů a pododdílů psaných dokumentů. Český normalizační institut. ČSN ISO 690 (01 0197): Dokumentace-Bibliografické citace. Praha, 1996. Hendl, J. Kvalitativní výzkum : základní teorie, metody a aplikace. CHRÁSKA, M. Metody pedagogického výzkumu. Základy kvantitativního výzkumu. 1. vyd. Praha : Grada Publishing, 272 s., 2007. ZBÍRAL, R. Příručka psaní seminárních a jiných vysokoškolských odborných prací. Praha, 2009. JANÍKOVÁ, M.; VLČKOVÁ, K. Výzkum výuky: tematické oblasti, výzkumné přístupy a metody. Brno, 2009.

Požadavky

Splnění povinné 80% učásti na cvičeních.

Garant

Ing. Jana Holá, Ph.D.Petra Mandysová, MSN, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jana Holá, Ph.D.Petra Mandysová, MSN, Ph.D.Ing. Jana Holá, Ph.D.Petra Mandysová, MSN, Ph.D.