Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro vědecké pracovníky - B2 (JC / CDA0H)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CDA0H - Angličtina pro vědecké pracovníky - B2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem předmětu je rozšiřování komunikativní kompetence s důrazem na odborný jazyk v oblasti chemie, chemické technologie, případně biochemie a polygrafie. Náplň kurzu je koncipována tak, aby odrážela zvolené téma disertační práce.

Získané způsobilosti

Po úspěšném ukončení kurzu absolvent používá jazyk nezávisle a efektivně ve složitějších, profesně orientovaných komunikativních situacích zahrnujících recepci i produkci textů a samostatně pracuje s odbornou literaturou. Cílová úroveň je B2.

Literatura

Redston, C., Cunningham, G. . face2face Intermediate. CUP, 2006. ISBN 978-0-521-60336-2.Redston, C., Cunningham, G. face2face Upper - Intermediate. CUP, 2007. ISBN 978-0-521-60337-9.Oxford Advanced Learner´s Dictionary. Jones, L. Working in English. CUP, 2001. ISBN 0-521-77684-8.

Požadavky

Student prokáže splnění požadavků předmětu formou prezentace odborného příspěvku na téma související se svou disertační prací na simulované vědecké konferenci s následnou diskusí, jíž se mohou zúčastnit členové zkušební komise i všichni přítomní.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová