Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro chemii I - A1 (JC / CKA20)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CKA20 - Angličtina pro chemii I - A1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Introduction. Meeting people.Be, negative, Wh- questions.People and possessions.Have got, How many...?, possessive 's.Daily life.Present Simple, subject and object pronouns.Time off.Present Simple, requests and offers.Homes and shops.There is/there are, How much...?Good times, bad times.Past Simple.Final test based on the standardized test items.

Získané způsobilosti

Student rozumí známým každodenním výrazům a zcela základním frázím, jejichž cílem je vyhovět konkrétním potřebám, a umí tyto výrazy a fráze používat. Cílovou úrovní kurzu je A1.

Literatura

Redston, C.; Cunningham. Face2Face Elementary. Cambridge, 2006. ISBN 9780521600613.Mindl, J.; Panchartek, J. Anglicko-český chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-878-0.Mindl, J. ;Panchartek, J. Česko-anglický chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-879-9.Murphy, R. English Grammar in Use (Essential). CUP. nullLiz and John Soars. New Headway Elementary. OUP, 2004. ISBN 0-19-436677-4.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě vypracované a prezentované semestrální práce na jedno ze zadaných témat a na základě písemného zápočtového testu. Podrobnější požadavky budou sděleny v rámci konzultací. V rámci závěrečného testování bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Linda Pospíšilová