Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro polygrafii II - B1 (JC / CPA2T)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPA2T - Angličtina pro polygrafii II - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Presentations. Presentation Phraseology.Environment. Modal verbs.Pre-Press and Post-Press. Prefixes and Suffixes.Offset. Passive Voice.Flexoprint. Gerunds and Infinitives.Intaglio. Zero and First Conditional.Sreen Print. Second Conditional.Pad Print. Reported Speech.Digital Print. Imperative.Poster. Interpreting Graphs.Language exam focusing both on accuracy and fluency of the candidate?s performance in a foreign language by means of completing the tasks set within the standardized testing materials.

Získané způsobilosti

Student rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné vstupní informace týkajících se běžných témat, umí napsat jednoduchý souvislý text a dokáže stručně odůvodnit své názory. Cílovou úrovní kurzu je B1. Kurz vede k rozvoji schopnosti prezentovat vlastní projekt v angličtině na úrovni B1.

Literatura

nullnullMindl, J.; Panchartek, J. Anglicko-český chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-878-0.Mindl, J.; Panchartek, J. Česko-anglický chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-879-9.MURPHY, R. English Grammar in Use (Intermediate). CUP. EBBING, GAMMON. General Chemistry, Houghton Mifflin Company, the U.S.A. 2002. nullHorváthová, H.;Miklášová, J. Malý slovník anglických výrazov a slovných spojení. ZSŠP. null

Požadavky

Zápočet je udělen na základě vypracované a prezentované semestrální práce na jedno ze zadaných témat a na základě písemného zápočtového testu. Zkouška bude udělena na základě absolvované ústní části - simulace pohovoru při žádosti o zaměstnání, diskuse na dané téma. Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Linda Pospíšilová