Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro chemii I - B1 (JC / CPA7T)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPA7T - Angličtina pro chemii I - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Needs Analysis. Getting started in Research.Summarizing Skills.Resumé or CV and CL.Materials Technology.Smart Materials.Discussing Quality Issues.Components and Assemblies.Writing an Abstract.Peer Review I.Peer Review II.Describing Positions of Assembled Components.Oral presentations of research projects.Oral presentations of research projects.Self-reflection Analysis.Summative written test comprising the standardized test items relevant to the content of the course.)

Získané způsobilosti

Student dokáže porozumět hlavním myšlenkám složitých textů týkajících se konkrétních i abstraktních témat z oblasti obecného i odborného jazyka. Je schopen spontánní interakce v mluveném jazyce, v souvislém psaném projevu dokáže vysvětlit své názorové stanovisko. Modul Academic Speaking: student umí ústně prezentovat cíle, metody a výsledky vlastního odborného projektu.

Literatura

nullMark Ibbotson. Cambridge English for Engineering. CUP, 2008. ISBN 9780521715188.Tamzen Armer. Cambridge English for Scientists. CUP, 2011. ISBN 9780521154093.Oxenden, C.; Latham-Koenig, C. New English File Intermediate. OUP, 2010. ISBN 978-0-19-451910-6.

Požadavky

Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.1)Soubor dílčích úkolů zahrnujících schopnost psaní abstraktu a sebereflexe v celkovém rozsahu 200-300 slov. Peer review.2)Ústní prezentace vlastního odborného projektu s vizuální podporou (např. Prezi, PowerPoint, Vimeo, atd.) v rozsahu 10-15 minut.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Zuzana BezdíčkováMgr. Zuzana BezdíčkováMichelle LecomteMgr. Linda Pospíšilová