Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro ekonomy II - B1+ (JC / CPA8E)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPA8E - Angličtina pro ekonomy II - B1+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

E-mail / Business CorrespondenceMarketing / Branding (Target Audience)Presenting (Being heard)Meetings (Chairing / Participating)/ Negotiating/ Solving problemsMoney mattersIntercultural projectComplex language exam based on the standardized testing materials and including both the receptive and the productive language skills.

Získané způsobilosti

Student je schopen interaktivní komunikace na úrovni B1+, je kompetentní v užívání rozšířené slovní zásoby v oblasti Business English (BE). B1+/ BE:Mluvený projev: interaktivita, rozlišení registru formálního a neformálního jazyka.Čtení: zvládnutí jednotlivých technik, pokročilá práce se slovníky a zdroji informací.Psaní: respektování stylistiky dle registru.Poslech: porozumění běžným typům slyšených projevů s prvky "Working English".

Literatura

Naunton, Jon. ProFile 2 Intermediate (Student s Book). Oxford University Press, 2005. ISBN 0194575764.Gomm, H.; Powell, M. In Company. Intermediate. Student´s Book. MacMillan, 2006.

Požadavky

interkulturní projekt: AUA zadání ve výuce a emailemčást písemná: ověření zvládnutí lexikálních jevů a gramatických strukturčást ústní: přednést hlavní myšlenky zpracovaného textu a zodpovědět doplňující otázky k dané problematicesplnění na 60%V rámci závěrečného testování bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Ing. Andrea Koblížková, Ph.D.

Vyučující

Ing. Andrea Koblížková, Ph.D.