Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro chemii - A2+ (JC / CPACD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPACD - Angličtina pro chemii - A2+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Faculty of Chemical Technology.Tenses in English.Job Related Issues.Materials and Their Properties.Atoms and Molecules.Laboratory Equipment.Comparison.Mathematics.Water.Hydrogen.Questions in English.Periodic Table of Elements.Distillation.Standardized didactic test measuring the level of acquisition of the course content.

Získané způsobilosti

Student rozumí větám a často používaným výrazům vztahujícím se k oblastem, které se ho týkají a dokáže komunikovat prostřednictvím jednoduchých úloh. Cílovou úrovní kurzu je A2+.

Literatura

unicom.upce.czMindl, J.; Panchartek, J. Anglicko-český chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-878-0.Mindl, J.; Panchartek, J. Česko-anglický chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-879-9.Murphy, R. English Grammar in Use (Essential). CUP. Ebbing, Gammon. General Chemistry, Houghton Mifflin Company, the U.S.A. 2002. Bates, M. General Science. Longman, 1992. null

Požadavky

Zápočet je udělen na základě splnění požadavků stanovených pro daný semestr, a na základě písemného zápočtového testu. Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Zuzana BezdíčkováMgr. Markéta MazalováMgr. Linda PospíšilováMichelle LecomteMgr. Markéta MazalováMgr. Linda PospíšilováMgr. Šárka Slezáková