Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro chemii - B2+ (JC / CPACW)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPACW - Angličtina pro chemii - B2+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Needs Analysis. Intercultural aspects of studying abroad.University Study and Research.Presentations.Writing Abstract. Academic Language.Summarizing Skills.Reading and Effective Internet Research.Writing an Outline.Writing a Paper. Peer Review I.Citations. Peer Review II.Describing Graphs.Linking words, transition.Grammar in Academic Writing.Vocabulary - Synonyms, Paraphrasing.Self-reflection Analysis.Summative written test comprising the standardized test items relevant to the content of the course.

Získané způsobilosti

Student se bezpečně orientuje v komplexních textech zaměřených na obecná témata i svůj vlastní obor, je schopen plynulé interakce v mluvené komunikaci včetně rozhovoru s rodilým mluvčím a dokáže napsat souvislý text na širokou škálu témat. Cílovou úrovní kurzu je B2+ v odborné (akademické)angličtině.Modul Academic Speaking: student umí ústně prezentovat cíle, metody a výsledky vlastního odborného projektu.Modul Academic Writing: student umí vytvořit strukturovaný argumentativní text v cílovém jazyce na kontroverzní téma.

Literatura

Štěpánek Libor, Janice de Haaff a kol. Academic English. Grada Publishing, a.s., 2011. ISBN 978-80-247-3577-1.nullRuppel, C.L.; Veselá Kateřina. Academic Writing for Slovak and Czech Students. ASPA, 2010. ISBN 978-80-89477-03-6.Chris Redston, Gillie Cunningham. FACE2FACE Upper Intermediate Student´s Book with CD-ROM/Audio CD. CUP, 2007. ISBN 9780521603379.

Požadavky

Referát v anglickém jazyce na aktuální téma z oblasti chemických disciplín včetně specifikace a vysvětlení 5-10 slov či výrazů z odborné terminologie (písemná forma, prezentace ústní formou).Tvorba abstraktu a shrnutí diplomové práce.Ústní prezentace vlastního odborného projektu s vizuální podporou (např. PowerPoint) v rozsahu 10-15 minut. Finální hodnocení bude uděleno na základě práce studenta s konkrétními standardizovanými testovacími materiály.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Linda PospíšilováMgr. Linda Pospíšilová