Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro ekonomy - B1 (JC / CPAEE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPAEE - Angličtina pro ekonomy - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

The Placement Test. University of Pardubice.Communication in Business. Tense Review.Telephoning and Leaving Messages. Letters and E-mails.Applying for Jobs. Present Tenses.Giving Advice. Producing a CV.Employment. Past Tenses.Expressing Preferences. CL for a CV.Import-Export. Countability.Dealing with Customers.Marketing. Modals.Presenting a Product. Presentations.Retail. Shopping Behaviour. Future Forms.Giving Instructions. How to.Standardized didactic test measuring the level of acquisition of the course content.

Získané způsobilosti

Student dokáže komunikovat prostřednictvím jednoduchých a běžných úloh v základních životních a profesních situacích. Cílovou úrovní kurzu je B1 Evropského jazykového rámce.Cílem je příprava na praktickou orientaci v prostředí, kde bude student jazyk potřebovat a rozvíjení dovednosti vést konverzaci a plynule mluvit.

Literatura

https://unicom.upce.cz/moodle/course/view.php?id=300Gomm, H. In Company. Intermediate, Student s Book. MacMillan, 2006. Soars, J. and L. New Headway Intermediate, Student´s Book. Oxford University Press, 2003. NAUNTON, J.; TULIP, M. ProFile 1 Pre-Intermediate. Students Book. CUP, 2005. ISBN 978-0-19-457575-1.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě vypracované a prezentované semestrální práce na jedno ze zadaných témat a na základě písemného zápočtového testu. Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.

Garant

Mgr. Pavel Brebera, Ph.D.Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Pavel Brebera, Ph.D.Mgr. Markéta Mazalová