Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro polygrafii - A2+ (JC / CPAPD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / CPAPD - Angličtina pro polygrafii - A2+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Faculty of Chemical Technology.Job Related Issues.Materials and Their Properties.Atoms and Molecules.Laboratory Equipment.Mathematics.Water.Papermaking.Paper Products.Pigments, Inks, and Colours.Language exam focusing both on accuracy and fluency of the candidate's performance in a foreign language by means of completing the tasks set within the standardized testing materials.

Získané způsobilosti

Student dokáže komunikovat prostřednictvím jednoduchých a běžných úloh v základních životních a profesních situacích. Cílovou úrovní kurzu je A2+ společného evropského referenčního rámce. Součástí výstupu je příprava na praktickou orientaci v prostředí, kde bude student jazyk potřebovat a rozvíjení dovednosti vést konverzaci a plynule mluvit.

Literatura

nullMindl, J.; Panchartek, J. Anglicko-český chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-878-0.Mindl, J.; Panchartek, J. Česko-anglický chemický a chemicko-technologický slovník. Univerzita Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-879-9.Murphy, R. English Grammar in Use (Essential). CUP. Bates, M. General Science. Longman, 1992. null

Požadavky

Zápočet je udělen na základě vypracované a prezentované semestrální práce na jedno ze zadaných témat a na základě písemného zápočtového testu. V rámci závěrečného testování bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Markéta MazalováMgr. Linda PospíšilováMgr. Šárka Slezáková