Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro vědecké pracovníky - B2 (JC / DDNH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / DDNH - Němčina pro vědecké pracovníky - B2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Technologie a management v dopravě a telekomunikacích.Dopravní prostředky a infrastruktura.

Získané způsobilosti

Po úspěšném ukončení kurzu absolvent používá jazyk nezávisle a efektivně ve složitějších, profesně orientovaných řečových situacích a samostatně pracuje s odbornou literaturou. Cílová úroveň B1/B2.

Literatura

Nekovářová, A., Flieger, D. Alltagssprache Deutsch. Fraus, Plzeň, 2003. Sachs, R. Deutsche Handelskorespondenz. Hueber Verlag, 2001. Becker, N.; Braunert,J.; Eisfeld, K. H. Dialog Beruf 2. Ismaning, Deutschland, 2002. ISBN 3-19-001591-0.Berglová, E., Formánková, E., Mašek, M. Moderní gramatika němčiny. Fraus, Plzeň, 2002.

Požadavky

Seminární práce - zpracování odborného textu z oboru disertační práce, resumé textu a glosář odborné terminologie. Strukturovaný životopis. Student prokáže splnění požadavků předmětu formou prezentace odborného příspěvku na téma související se svou disertační prací na simulované vědecké konferenci s následnou diskusí, jíž se mohou zúčastnit členové zkušební komise i všichni přítomní.

Garant

Mgr. Ilona Bourová