Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro ekonomy III - B1 (JC / EKA3T)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EKA3T - Angličtina pro ekonomy III - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Seminární práce, téma Job definition, vzor seminární práce bude k nahlédnutí během úvodní hodiny2) Samostudium: učebnice ProFile 2, lekce 1-6, viz. Literatura

Získané způsobilosti

Předpokládá zlepšení komunikační kompetence v pracovní angličtině, a to v oblasti všech jazykových dovedností: mluvení , psaní, čtení a poslech (úroveň B1).

Literatura

Naunton, J. ProFile 2. OUP, 2006. ISBN 978-0-19-457576-8.Emmerson, P. Business Grammar Builder. Macmillan Publishers Ltd. 2002. Mascull, B. Business Vocabulary In Use. CUP 2002. Murphy, R. English Grammar In Use (Intermediate). CUP 1999. Alison, J. a Emmerson, P. The Business. Macmillan Publishers Limited, 2007. ISBN 978-1-4050-8369-0.Business Spotlight. - časopis, vydává Economia. Hewings, M. Advanced Grammar in Use. CUP 2000. MacKenzie, I. English for Business Studies. Second edition. CUP 2002.

Požadavky

Předpokladem získání zápočtu je: 1) Odevzdání seminární práce (viz. Obsah). Ta bude zaslána vyučující poštou fyzicky (NE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!) na adresu: Mgr. Jitka Suchardová Nováková, Jazykové centrum, Studentská 84, Pardubice 532 10. Termín odevzdání bude upřesněn na úvodní hodině.2) Úspěšné absolvování (60%) písemného testu z těchto oblastí anglického jazyka: reading, listening, grammar, vocabulary, v rozsahu prvních šesti lekcí učebnice ProFile 2 Intermediate (detaily k učebnici viz. Literatura). Termín písemného testu bude upřesněn na STAGu.Pozn.: Studentům se doporučuje, aby písemnou práci zpracovali pečlivě s ohledem na to, že téma bude podkladem pro ústní část zápočtu v předmětu EKA 4.

Garant

Mgr. Jitka Suchardová Nováková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jitka Suchardová Nováková, Ph.D.