Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro ekonomy IV - B1 (JC / EKA4T)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EKA4T - Angličtina pro ekonomy IV - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Vypracování otázek, které mohou být položeny při rozhovoru na téma zaměstnání.2) Příprava na ústní část zápočtu, která je založena na písemné seminární práci z EKA 3T.3) Samostudium: učebnice ProFile 2, lekce 7-12, viz. Literatura4) Standardizovaný didaktický test měřící úroveň osvojení obsahu předmětu.

Získané způsobilosti

Předpokládá se zlepšení komunikační kompetence v pracovní angličtině, a to v oblasti všech jazykových dovedností: mluvení, psaní, čtení a poslech (úroveň B1).

Literatura

Naunton, J. ProFile 2. Oxford, 2005. ISBN 978-0-19-457576-8.Hewings, M. Advanced Grammar in Use. CUP 2000. Flower, J. Build Your Business Vocabulary. LTP Series. 2000. Ashley, A. Correspondence Workbook. New Edition. OUP 2003. Koblížková, A. English for Business. Univerzita Pardubice 2001. Russell, S. Grammar, Structure and Style. OUP 2002. POWELL, M. In Company Intermediate (Teacher´s Book). Macmillan 2005. Business Spotlight. - časopis, vydává Economia. Emmerson, P. Business Grammar Builder. Macmillan Publishers Ltd. 2002. Mascull, B. Business Vocabulary In Use. CUP 2002. Kalina, M. Economy in English. VŠE, Praha 1996. MacKenzie, I. English for Business Studies. Second edition. CUP 2002. Murphy, R. English Grammar In Use (Intermediate). CUP 1999. MacKenzie, I. Management and Marketing. LTP Series. 1997. Jones, L.; Alexander, R. New International Business English. CUP 2000. (Student´s Book).

Požadavky

Předpokladem získání zápočtu je: 1) Úspěšné složení ústní části zápočtu. Podklady pro ústní část viz. Obsah předmětu. Součástí požadavku na ústní zkoušku je vypracování otázek týkajících se současného povolání studentů. Ústní zkouška probíhá jako interview dvou studentů. Termín zaslání otázek bude upřesněn na úvodní hodině.2) Úspěšné absolvování (60%) písemného testu z těchto oblastí anglického jazyka: reading, listening, grammar, vocabulary, writing v rozsahu lekcí (7-12) učebnice ProFile 2 Intermediate(detaily k učebnici viz. Doporučená literatura). Termín písemného testu bude upřesněn na úvodní hodině a uveden do STAGu.Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.

Garant

Mgr. Jitka Suchardová Nováková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jitka Suchardová Nováková, Ph.D.