Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro ekonomy - A2+ (JC / EKNED)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EKNED - Němčina pro ekonomy - A2+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Okruhy podle těžiště zvolené práce, zájmové nebo společenskovědní specializace:Příroda a životní prostředí.Němci v zahraničí a cizinci v Německu. Migrace a začlenění.Zprávy, politika a dějiny.Generační problémy.Práce s autentickým materiálem.Komplexní jazyková zkouška založená na standardizovaných testovacích materiálech a zahrnující receptivní i produktivní jazykové dovednosti.

Získané způsobilosti

Student je schopen se dorozumět ústně i písemně v každodenních situacích vztahujících. Umí popsat své potřeby a bezprostřední okolí. Píše jednoduché, ale souvislé texty o tématech, která zná nebo která ho zajímají. Dokáže jednoduchým způsobem odůvodňovat své názory nebo plány.

Literatura

Aufderstraße, H. und Kol. Themen aktuell 2, Kurs- und Arbeitsbuch. Hueber Verlag, 2003. Berglová, E., Formánková, E., Mašek, M. Moderní gramatika němčiny. Fraus, Plzeň, 2002. Aufderstraße, H. und Kol. Themen aktuell 1, Kurs- und Arbeitsbuch. Hueber Verlag, 2003.

Požadavky

Aktivní účast v e-learningovém kurzu v Moodlu s minimální úspěšností 60% včetně odevzdání všech e-learningových korespondenčních úloh.V rámci závěrečné písemné zkoušky bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Mgr. Šárka Zikešová

Vyučující

Mgr. Šárka Zikešová