Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro ekonomy - B1+ (JC / EKNEU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EKNEU - Němčina pro ekonomy - B1+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Média. Internet a svět počítačů.Práce a volný čas.Učení se a vzdělávání.Profese. Výběr a ucházení se o místo.Konzum a společnost. Reklamace.

Získané způsobilosti

V rámci výuky je student schopen prezentovat hlavní myšlenky písemnou i ústní formou k dané problematice a může vést diskuzi ve svém oboru. Na této úrovni může napsat podrobné texty z širší oblasti konverzačních a odborných témat.

Literatura

časopis Deutsch perfekt. Koithan, U. und Kol. Aspekte Mittelstufe Deutsch. Langenscheidt, Berlin und München, 2008. Perlmann-Balme, M.,Schwalb, S., Weers, D. em Brückenkurs neu, Deutsch als Fremdsprache für die Mittelstufe. Hueber Verlag, 2008. Berglová, E., Formánková, E., Mašek, M. Moderní gramatika němčiny. Fraus, Plzeň, 2002.

Požadavky

Úspěšné absolvování písemného testu, který se skládá ze čtyř částí: čtení s porozuměním (četba odborného textu s různými variantami úkolů)close test (doplňování gramatických/lexikálních jevů do textu) písemný projev (dopis obchodní korespondence, e-mail)poslechMin. úspěšnost 60% z každé dílčí části.

Garant

Mgr. Ilona Bourová

Vyučující

Mgr. Ilona Bourová