Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro ekonomy IV B2+ (JC / EPA7W)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EPA7W - Angličtina pro ekonomy IV B2+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Language and cultureIntercultural Aspects of Business.Social Interaction in the business environment.Aspects of politeness in business interaction.Marketing motives and market forces.The global student.Standardized didactic test measuring the level of acquisition of the course content.

Získané způsobilosti

Student je schopen interaktivní komunikace na úrovni B2, je kompetentní v užívání rozšířené slovní zásoby v oblasti Business English a Academic English (BE). B2/ BE:Mluvený projev: interaktivita, rozlišení registru formálního a neformálního jazyka.Čtení: zvládnutí jednotlivých technik, pokročilá práce se slovníky a zdroji informací.Psaní: respektování stylistiky dle registru.Poslech: porozumění běžným typům slyšených projevů z oblasti Working,Business a Academic English.

Literatura

Handford, M. et al. Business Advantage, upper intermediate. ISBN 9780521132176.Lane, S. Instant Academic Skills. ISBN 9780521121620.

Požadavky

V rámci závěrečného testování bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Mgr. Jan Šebek

Vyučující

PhDr. Jitka Hloušková, Ph.D.