Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro ekonomy V B1+ (JC / EPA8U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EPA8U - Angličtina pro ekonomy V B1+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Language and cultureIntercultural Aspects of Business.Aspects of politeness in business interaction.Marketing motives and market forces.Dimension of culture.Job hunting.Work life balance.

Získané způsobilosti

Student je schopen interaktivní komunikace na úrovni B1+, je kompetentní v užívání rozšířené slovní zásoby v oblasti Business English a Academic English (BE). B2+/ BE:Mluvený projev: interaktivita, rozlišení registru formálního a neformálního jazyka.Čtení: zvládnutí jednotlivých technik, pokročilá práce se slovníky a zdroji informací.Psaní: respektování stylistiky dle registru.Poslech: porozumění běžným typům slyšených projevů z oblasti Working,Business a Academic English

Literatura

Lisboa, M. Business Advantage Upper-Intermediate. Powell, M. In Company Upper-Intermediate. Lane, S. Instant Academic Skills.

Požadavky

Splnění seminárních zadání dle požadavků vyučujícího.

Garant

Mgr. Jan Šebek

Vyučující

PhDr. Jitka Hloušková, Ph.D.Mgr. Jan Šebek