Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Německá konverzace A2 (JC / EPN0R)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EPN0R - Německá konverzace A2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jazyky a biografie.Rodina a rodinné vztahy.Cestování a mobilita.Volný čas.Média včera a dnes.Povolání. Pracovní prostředí.Sumativní písemný test obsahující standardizované testové položky relevantní k obsahu předmětu.

Získané způsobilosti

Student je schopen se dorozumět ústně i písemně v každodenních situacích. Umí popsat své potřeby a bezprostřední okolí. Píše jednoduché, ale souvislé texty o tématech, která zná nebo která ho zajímají. Dokáže jednoduchým způsobem odůvodňovat své názory nebo plány.

Literatura

Sachs, R. Deutsche Handelskorespondenz Neu. Hueber Verlag, 2001. Funk, H. und Kol. Eurolingua Deutsch 2. Cornelsen Verlag, Berlin, 2006. Berglová, E., Formánková, E., Mašek, M. Moderní gramatika němčiny. Fraus, Plzeň, 2003. Funk, H., Kuhn, Ch., Dehme, S. Studio d, Kurs- und Übungsbuch, A2. Cornelsen Verlag, Berlin, 2006.

Požadavky

Aktivní 70% účast v kontaktní výuce. Aktivní účast v e-learningovém kurzu v Moodlu s minimální úspěšností 60% včetně všech e-learningových korespondečních úloh. V rámci závěrečného testování bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Mgr. Ilona Bourová

Vyučující

Mgr. Ilona BourováMgr. Šárka Zikešová