Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro ekonomy - A2 (JC / EPNEC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EPNEC - Němčina pro ekonomy - A2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studium, učení se cizím jazykůmRodina a příbuzenské vztahyCestování, pracovní a soukromé cestyVolný čas a volnočasové aktivityMédiaSeznamování se s novými lidmi, navazování kontaktů

Získané způsobilosti

Student je schopen porozumět základním frázím a umět je aktivně používat. Mluvčí na této úrovni dokáže sám sebe představit a zeptat se na informace základního osobního rázu. V případě pomalé a zřetelné konverzace dokáže jednoduše aktivně komunikovat.

Literatura

Funk, Kuhn, Demme. studio d A2 . Nakladatelství Fraus, Plzeň 2009, 2009. ISBN 978-80-7238-882-0.Berglová, E., Formánková, E., Mašek, M. Moderní gramatika němčiny. Fraus, Plzeň, 2002. Aufderstraße, H. und Kol. Themen aktuell 1, Kurs- und Arbeitsbuch. Hueber Verlag, 2003.

Požadavky

Aktivní 70% účast v kontaktní výuce.Aktivní účast v e-learningovém kurzu v Moodlu s minimální úspěšností 60% včetně všech e-learningových korespondečních úloh; 60% úspěšnost při absolvování závěrečného písemného testu.

Garant

Mgr. Šárka Zikešová

Vyučující

Mgr. Ilona BourováMgr. Šárka Zikešová