Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština pro ekonomy II - A2 (JC / EPR4P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / EPR4P - Ruština pro ekonomy II - A2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Nákupy.Zdraví.Počasí.Doprava, cestování.Volný čas.Kultura.Internet.

Získané způsobilosti

Student je schopen se dorozumět ústně i písemně v každodenních situacích vztahujících. Umí popsat své potřeby a bezprostřední okolí. Píše jednoduché, ale souvislé texty o tématech, která zná nebo která ho zajímají. Dokáže jednoduchým způsobem odůvodňovat své názory nebo plány.

Literatura

Movsesyan, L., Švadláková, R. Ruský jazyk pro české studenty. Pardubice, 2014. Nekolová, V. Ruština nejen pro samouky. Havlíčkův Brod, 2002. ISBN 80-85927-96-9.Horváthová, M. Ruská korespondence a jednání. Ekopress, Praha, 2001. Barnet, V. Ruština pro pokročilé. Leda, Praha, 2003. Pařízková, Š. Ruština pro začátečníky a samouky. Dolní Ředice, 2002. Vysloužilová, E. Ruština v praxi. Leda, Praha, 2002. Csiriková, M. Ruština v praxi. Leda, Praha, 2002.

Požadavky

Úspěšné absolvování písemné zkoušky, která se skládá ze čtyř částí: čtení s porozuměním (četba ruskojazyčného textu s různými variantami úkolů)close test (doplňování gramatických/lexikálních jevů do textu) písemný projev (dopis, zpráva)poslechMin. úspěšnost 60% z každé dílčí části.

Garant

Mgr. Radka Švadláková, Ph.D.

Vyučující

Laura MovsesyanMgr. Radka Švadláková, Ph.D.