Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro obory elektro a IT II-A2 (JC / IPA3A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / IPA3A - Angličtina pro obory elektro a IT II-A2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Storage devices.Magnetic drives.Word classes.Optical breakthrough.Discourse cohesion.Basic software.Operating systems.Countable and uncountable nouns.The graphical user interface.Reducing sentences.Word processing.Terminologická databáze.

Získané způsobilosti

Student dokáže komunikovat prostřednictvím jednoduchých a běžných úloh v základních životních a profesních situacích. Cílovou úrovní kurzu je A2.

Literatura

Olejniczak, M. English for Information Technology 1. Harlow, 2011. ISBN 9781408269961.Cunningham, G. - Redston, Ch. Face2Face - Pre-Intermediate. null. CUP, 2005. ISBN 0-521-60335-8.Oxenden, C., Latham-Koenig,C., Seligson, P. New English File Pre-intermediate. OUP 2007.

Požadavky

Absolvování zápočtového testu s úspěšností minimálně 60%. (Test vychází z náplně kurzu v průběhu daného semestru, termín je oznámen v úvodu první lekce v semestru). Splnění dvou zadání dle požadavků vyučujícího.

Garant

Mgr. Markéta Denksteinová

Vyučující

Mgr. Markéta DenksteinováPhDr. Jitka Hloušková, Ph.D.