Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro obory elektro a IT IV-B1 (JC / IPA5B)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / IPA5B - Angličtina pro obory elektro a IT IV-B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Web hostingIT costsProduct researchMaking recomendationsEnterprise social mediaVideo conferencingE-commerceTraining usersBusiness mattersRequirement analysisWebsite design and architectureSoftware developmentProject managementInvestigationsDiagnosisSolutionsYour future in ITSummative written test comprising the standardized test items relevant to the content of the course.

Získané způsobilosti

Student rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné vstupní informace týkajících se běžných témat, umí napsat jednoduchý souvislý text a dokáže stručně odůvodnit své názory. Cílovou úrovní kurzu je B1.

Literatura

Hill, David. English for Information Technology 2. Paerson Eduacation Limited, 2012. ISBN 978-1-4082-6990-9.Cunningham, G.-Redstone Ch. Face2Face - Intermediate. null. CUP, 2005. ISBN null.ESTERAS, S. R. INFOTECH, English for Computer Users, Fourth Edition. null. CUP, 2008. ISBN 978-0-521-702997.Glendinning, E. H. - McEwan, J. Oxford English for Information Technology, OUP 2002. Esteras, S.R. Professional English in Use. CUP, 2003.

Požadavky

Absolvování zápočtového testu s úspěšností minimálně 60%. (Test vychází z náplně kurzu v průběhu daného semestru, termín je oznámen v úvodu první lekce v semestru). Splnění dvou semestrálních zadání dle požadavků vyučujícího. Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.

Garant

Mgr. Markéta Denksteinová

Vyučující

Mgr. Markéta DenksteinováPhDr. Jitka Hloušková, Ph.D.