Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro informatiku II - B1 (JC / IPA8F)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / IPA8F - Angličtina pro informatiku II - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Computer ads.Language of advertisements, persuasive words.Comparatives, superlatives (revision).Telephoning in English.Private and business phone calls.Understanding different accents.Taking and leaving messages.Making notes.Jobs in electrical engineering and IT.Men and women in electrical engineering and IT.Discussion and argument.Asking for more information.Presentation skills in English.Summative written test comprising the standardized test items relevant to the content of the course.

Získané způsobilosti

Student dokáže porozumět hlavním myšlenkám složitých textů týkajících se konkrétních i abstraktních témat z oblasti obecného i odborného jazyka. Je schopen spontánní interakce v mluveném jazyce, v souvislém psaném projevu dokáže vysvětlit své názorové stanovisko. Cílovou úrovní kurzu je B1+.

Literatura

Glendinning, E.H.; McEwan, J.:. Oxford English for Information Technology. Oxford, 2002. ISBN 0-19-457492-X.Cunningham, G.-Redstone Ch. Face2Face - Intermediate. null. CUP, 2006. ISBN 0-521-60336-6.Naterop, B.J.; Revell, R. Telephoning in English. Cambridge, 2004.

Požadavky

Referát v anglickém jazyce na aktuální téma z oboru elektrotechniky nebo IT včetně specifikace a vysvětlení 5-10 slov či výrazů z odborné terminologie (písemná forma, prezentace ústní formou).Student splní seminární zadání dle požadavků vyučujího. Aktivní účast ve videokonferenčních modulech s finskou Haaga-Helia University of Applied Sciences v Helsinkách.Formát závěrečného hodnocení bude pokrývat veškeré relevantní jazykové prostředky a řečové dovednosti osvojené v rámci předmětu a bude se opírat o standardizované testovací materiály.

Garant

Mgr. Markéta Denksteinová

Vyučující

Mgr. Markéta DenksteinováPhDr. Jitka Hloušková, Ph.D.