Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - B1+ (JC / UPAUF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / UPAUF - Angličtina - B1+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

The Placement test.Introduction to each other. Vocabulary practice.Opinions, discussion, agreement, disagreement. Verb tenses.Introductory phrases, greetings, goodbyes. Present Simple, P.Continuous.Travel, rail, bus travel, conversation, situations. Past Simple, P. Continuous.Presentation.Flights, announcements, conversation, situations. Future: will/Present Continuous, going to. Presentation.Staying at a hotel, school dorms, situations. Present Perfect Simple+Continuous. Presentation.At a restaurant, school canteen. Modals 1. Presentation.Making arrangements, exams, school parties. Modals 2. Presentation.Opinions, presentations. 1st Conditional. Presentation.Invitations, cultural differences, cultural shock. 2nd Conditional. Presentations.Thanking for hospitality, saying goodbye. Passives. Presentations.Complaints, conflict situations. Revision. Presentations.Summative written test comprising the standardized test items relevant to the content of the course.

Získané způsobilosti

Student rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné spisovné vstupní informace, umí si poradit s většinou situací, jež mohou nastat při cestování v oblasti, kde se tímto jazykem mluví. Dokáže popsat své zážitky, události, záměry a cíle a umí stručně vysvětlit a odůvodnit své názory a plány. Výstupní úroveň je B1.

Literatura

Cunningham, G.-Redstone Ch. face2face - Intermediate. CUP, 2005. ISBN 0-521-60336-6.nullMACMILLAN. MACMILLAN English Dictionary for Advanced learners. e-learning. Presentation How to Make and Deliver it. Jon Naunton. ProFile 2 Intermediate. OUP, 2005. ISBN 978-0-19-457576-8.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě vypracované a prezentované semestrální práce na jedno ze zadaných témat a na základě písemného zápočtového testu. Finální hodnocení bude uděleno na základě práce studenta s konkrétními standardizovanými testovacími materiály.

Garant

Mgr. Linda Pospíšilová

Vyučující

Mgr. Jan Šebek