Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština II - A1+ (JC / UPR2Q)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / UPR2Q - Ruština II - A1+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Narozeniny.Obchody, nákupy.Restaurace.Opakování.

Získané způsobilosti

Student je schopen porozumět základním frázím a umět je aktivně používat. Mluvčí na této úrovni dokáže sám sebe představit a zeptat se na informace základního osobního rázu. V případě pomalé a zřetelné konverzace dokáže jednoduše aktivně komunikovat.

Literatura

Orlova, N. Klass 1. Praha, 2010. ISBN 978-80-7397-032-1.Kozlova, T. Dogovorilis. Fraus, Plzeň, 2004. Nekolová, V. Ruština nejen pro samouky. Havlíčkův Brod, 2002. ISBN 80-85927-96-9.Pařízková, Š. Ruština pro začátečníky a samouky. Dolní Ředice, 2002. Csiriková, M. Ruština v praxi. Leda, Praha, 2002.

Požadavky

Zápočet bude udělen na základě úspěšně absolvovaného písemného testu, který bude zaměřen na zvládnutí gramatických struktur a lexikálních jevů. Zápočtový test využívá různých forem testování např. přiřazování česko-ruských ekvivalentů, doplňování, tvoření synonym/antonym, překlad aj.Min. úspěšnost je 60%.

Garant

Mgr. Radka Švadláková, Ph.D.

Vyučující

Laura MovsesyanMgr. Radka Švadláková, Ph.D.