Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro zdravotnictví - B1 (JC / ZKAZE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / ZKAZE - Angličtina pro zdravotnictví - B1, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Admission by A&E (+ Past Continuous, Past Perfect).Admission by Referral (+ Reported Speech).Obstetrics (+ Giving Advice).Pharmacy (+ Mathematical Expressions).Ophthalmology (+ Ability).Dermatology (+ Modifying an Adjective).Oncology (+ Articles).Gastroenterology (+ Purpose & Cause).Language exam focusing both on accuracy and fluency of the candidate's performance in a foreign language by means of completing the tasks set within the standardized testing materials.

Získané způsobilosti

Student je schopen interaktivní komunikace na úrovni B1, je kompetentní v užívání relevantní slovní zásoby v oblasti Medical English (MedE). B1/MedE:Mluvený projev: interaktivita, rozlišení registru formálního a neformálního jazyka.Čtení: zvládnutí jednotlivých technik, pokročilá práce se slovníky a zdroji informací.Psaní: respektování stylistiky dle registru.Poslech: porozumění běžným typům slyšených projevů týkajících se rutinních záležitostí v nemocničním prostředí.

Literatura

Grice, Tony. Oxford English for Careers, NURSING 2. Buldov, S.V., Maxerová M. English for nurses, Angličtina pro zdravotní sestry, Informatorium, Praha 2003.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je úspěšné složení písemného zápočtového testu (minimálně na 60%).Finální hodnocení bude uděleno na základě práce studenta s konkrétními standardizovanými testovacími materiály.

Garant

Mgr. Petr Krčmář

Vyučující

Mgr. Petr KrčmářMgr. Linda Pospíšilová