Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro zdravotnictví I - A2+ (JC / ZPA7S)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / ZPA7S - Angličtina pro zdravotnictví I - A2+, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Admitting Patients.Caring for Patients after an Operation.Caring for Terminally Ill Patients.The District Nurse.Final test based on the standardized test items.

Získané způsobilosti

Student je schopen interaktivní komunikace na úrovni A2, je kompetentní v užívání základní slovní zásoby v oblasti zdravotnické angličtiny (Medical English). A2/ MedE:Mluvený projev: komunikace při provádění rutinních úkolů vyžadujících jednoduchou a přímou výměnu informací o známých tématech a činnostech.Čtení: zvládnutí jednotlivých technik, práce se slovníky a zdroji informací.Psaní: psaní krátkých textů týkajících se rutinních záležitostí. Poslech: porozumění běžným typům slyšených projevů s prvky "Medical English".

Literatura

Allum & McGarr. Cambridge English For Nursing Pre-Intermediate. Cambridge. ISBN 978-0-521-14133-8.Glendinning, Eric H.; Holmstrom, Beverly, A.S. English in Medicine. Cambridge, 2006. ISBN 0-521-60666-7.James, David V. Medicine, Prentice Hall International, 1992. Grice, Tony & Greenan, James. Nursing 2.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je vypracování a prezentace semestrální práce na jedno ze zadaných témat. Zkouška má dvě části: úspěšné složení písemného testu (minimálně na 60%) a ústní pohovor.V rámci závěrečného testování bude ověřována míra dosažení úrovně jazykové kompetence studenta prostřednictvím využití standardizovaných testovacích materiálů.

Garant

Mgr. Petr Krčmář

Vyučující

Mgr. Petr KrčmářMark Lovas, Ph.D.