Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro zdravotnictví II - B2 (JC / ZPA8L)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JC / ZPA8L - Angličtina pro zdravotnictví II - B2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Neurology.Coronary.Surgery.Infectious Diseases.Renal.Psychiatry.Outpatients.Sumativní písemný test obsahující standardizované testové položky relevantní k obsahu předmětu

Získané způsobilosti

Student je schopen interaktivní komunikace na úrovni B1+, je kompetentní v užívání relevantní slovní zásoby v oblasti Medical English (MedE). B1/MedE:Mluvený projev: interaktivita, rozlišení registru formálního a neformálního jazyka.Čtení: zvládnutí jednotlivých technik, pokročilá práce se slovníky a zdroji informací.Psaní: respektování stylistiky dle registru.Poslech: porozumění běžným typům slyšených projevů týkajících se rutinních záležitostí v nemocničním prostředí.

Literatura

Grice, Tony & Greenan, James. Nursing 2. ISBN 978-0-19-456988-0.Glendinning, Eric H.; Holmstrom, Beverly, A.S. English in Medicine. Cambridge, 2006. ISBN 0-521-60666-7.James, David V. Medicine, Prentice Hall International, 1992.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je odevzdání písemných prací do dvou týdnů od zadání a splnění zápočtového testu na 60%.Finální hodnocení bude uděleno na základě práce studenta s konkrétními standardizovanými testovacími materiály.

Garant

Mgr. Petr Krčmář

Vyučující

Mgr. Petr Krčmář