Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Házená 2 (KTS / HAZ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / HAZ2 - Házená 2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zopakování a navázání na činnosti ze zimního semestru.Nácvik sbíhání a nácvik křížů, použití ve hře.Útočné činnosti jednotlivce, použití ve hře.Obranné činnosti jednotlivce, použití ve hře.Postupný útok, organizace rychlého útoku, nácvik a hra.Cvičení pro nácvik a zdokonalování postupného útoku, hra.Různé herní systémy družstva, jejich nácvik a hra.Nácvik signálů a jejich použití ve hře.Zdokonalování prvků útočných a obranných systémů, hra.Zdokonalování přihrávání, střelby, klamání, křížení, blokování, řešení situace 1:1.Cvičení pro trénink brankáře.Zdokonalování a použití osvojených dovedností ve hře.Rozbor a zhodnocení.

Získané způsobilosti

Studenti zvládnou jednoduché herní kombinace a herní systémy a jejich uplatnění ve hře, řídit hru a organizovat utkání, zdokonalí aplikaci odborných dovedností používaných při hře.

Literatura

TUMA,M., TKADLEC,J. Házená: herní trénink, kondiční trénink, průpravná a herní cvičení. Praha, 2002. JANČÁREK, S. Házená (teorie a didaktika). Praha, 1978. TÁBORSKÝ, F. Házená ve škole. Praha, 2000. KOLEKTIV. Pravidla házené. Praha, 2010. TÁBORSKÝ, F. Sportovní hry. Praha, 2004.

Požadavky

85% aktivní účasti v hodinách. Další konkrétní požadavky sdělí studentům vyučující v prvním týdnu semestru.

Garant

Mgr. Jan Němec

Vyučující

Mgr. Jan NěmecMgr. Rudolf Šimon