Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Squash 2 (KTS / SQU2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / SQU2 - Squash 2, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vstupní diagnostika studentů, seznámení se úrovní hry přihlášených studentů.Zopakování základních úderů - forehand, backhand, podání.Průpravná cvičení forehandu ve dvojicích - nabíhání, křížení.Nácvik přechodu ze základního do úderového postavení při forehandu.Průpravná cvičení backhandového úderu ve dvojicích.Nácvik přechodu ze základního do forehandového postavení při backhandu.Kombinace - využití forehandového a backhandového úderu při vlastní hře.Nabíhání, křížení, clonění.Zdokonalování podání ,procvičování.Hra na zdi , průpravná cvičení, variace.Dlouhý a krátký úder , nabíhání, výměna.Turnaj ve squashi.

Získané způsobilosti

Studenti se naučí reagovat na herní situace na základě získaných teoretických poznatků a praktických cvičení, zvládnou samostatně vést a počítat hru.

Literatura

ŠÁCHA, D. Jak dokonale zvládnout squash. Praha, 2006. SLOMKA, G., REGELIN, P. Jak se dokonale protáhnout. Praha, 2008. SUSS, V., MATOŠKOVÁ, P. Squash. Praha, 2003. BIRKNER,U., LANGHAMMER,P. Squash: technika, taktika, hra. Praha, 1999.

Požadavky

85% aktivní účasti v hodinách. Další konkrétní požadavky sdělí studentům vyučující v prvním týdnu semestru.

Garant

Mgr. Ivana Molková

Vyučující

Mgr. Petr FilipMgr. Ivana Molková