Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tělesná výchova - povinná (KTS / TVPZS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / TVPZS - Tělesná výchova - povinná, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Basketbal - nácvik herních činností jednotlivce a hra.Fotbal - nácvik herních činností jednotlivce a hra.Badminton - nácvik herních činností jednotlivce a hra.Florbal - nácvik herních činností jednotlivce a hra.Volejbal - nácvik herních činností jednotlivce a hra.Aerobik - ženy - základní krokové variace.

Získané způsobilosti

Absolvováním TV v úvodu studia si studenti osvojují kladný vztah k tělesné výchově a sportu - a zároveň v nich tělovýchova zanechává kladnou odezvu pro tvorbu pozitivního žebříčku životních hodnot pro celý život.

Literatura

MACH, I. Aerobik od A do Z. Praha, 1998. MENDREK,T. Badminton: technika, trénink, výběr z pravidel. Praha, 2003. SKRUŽNÝ,Z. Florbal: technika, trénink, pravidla hry. Praha, 2005. KOLLATH,E. Fotbal: technika a taktika hry. Praha, 2006. DOBRÝ,L.-VELENSKÝ,E. Košíková. Praha, 1987. KAPLAN,O. - BUCHTEL,J. Odbíjená - teorie a didaktika. Praha, 1987. TÁBORSKÝ,F. Sportovní hry II. Praha, 2005.

Požadavky

75% aktivní účast v hodinách. Další konkrétní požadavky sdělí studentům vyučující v prvním týdnu semestru.

Garant

Mgr. Tomáš Macas, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Lenka DoležalováMgr. Petr FilipMgr. Eva Hronová ČaladiMgr. Tomáš Macas, Ph.D.Mgr. Petr MlatečekMgr. Ivana MolkováMgr. Jan NěmecMgr. Pavla ProcházkováPaedDr. Jan Vašíček