Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obecně záv. předp. v proj. praxi (AUBI / A9OZP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AUBI / A9OZP - Obecně záv. předp. v proj. praxi, Fakulta aplikované informatiky, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Stavební zákon a jeho význam- Prováděcí předpisy ke stavebnímu zákonu- Obecně technické požadavky na výstavbu- Autorizace ve výstavbě a její význam- Požární bezpečnost staveb- Bezpečnost práce při výstavbě- Zadávání veřejných zakázek- Koncesní zákon a jeho význam- Hospodaření s energií- Energetický zákon- Katastr nemovitostí a jeho úloha- Územní plánovaní a jeho stadia- České technické normy- Technické požadavky na výrobky

Získané způsobilosti

Student má znalosti a informace z oblasti výstavby a územního řízení,umí aplikovat bezpečnostní prvky při výstavbě různých druhů staveb.Získá informace, vědomosti a praktické zkušenosti potřebné pro výkon a ověřovaní vybraných činností ve výstavbě.

Literatura

Jiří Doležal. Nový stavbní zákon. Štefka, V. Právní řád. UTB ve Zlíně, skripta, 2008. Jiří Plos. Stavební zákon a předpisy sopuvisející. Laucký, V. Technologie komerční bezpečnosti II., 2004.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočetDocházka : povinná, cvičení : povinnáZápočet : písemná práce o rozsahu 4 stran dle zadáníZkouška : znalost probrané látky z probíraných tématických okruhů

Garant

JUDr. Petra Adámková, Ph.D.

Vyučující

JUDr. Petra Adámková, Ph.D.JUDr. Vladislav Štefka