Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Spec. technologie komerční bezpečnosti (AUBI / ABSTK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AUBI / ABSTK - Spec. technologie komerční bezpečnosti, Fakulta aplikované informatiky, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.BEZPEČNOSTNÍ AUDITY, ANALÝZY A PROJEKTY, BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ2.ZABEZPEČENÍ OSOB A OCHRANY MAJETKU S VYUŽITÍM MODERNÍCH TECHNOLOGIÍ V BEZPEČNOSTNÍ KOMUNITĚ3.BEZPEČNOSTNÍ NORMO-TVORBA SE VZTAHEM K PKB4.COACHING V PKB5.SOCIOLOGICKÉ PRVKY ŘÍZENÍ PRÁCE S LIDSKÝMI ZDROJI V PKB6.ZVLÁŠTNÍ PŘÍPADY HAVÁRIÍ7.PŘÍRODNÍ KATASTROFY VE SVĚTĚ A JEJICH VZTAH K PRÁCI BEZPEČNOSTNÍ KOMUNITY8.MEZINÁRODNÍ TERORISMUS A KYBERTERORISMUS9.LOGISTIKA A ZABEZPEČENÍ DOHLEDOVÝCH A POPLACHOVÝCH PŘIJÍMACÍCH CENTER10.OCHRANA SPOLEČENSKÝCH AKCÍ PODNIKY PKB11.KONKURENČNÍ ZPRAVODAJSKÉ PRONIKÁNÍ S VYUŽITÍM MODERNÍCH ZPRAVODAJSKÝCH PROSTŘEDKŮ A OCHRANA PROTI NĚMU12.SPECIÁLNÍ BEZPEČNOSTNÍ TECHNIKA

Získané způsobilosti

Studenti získají pokročilé znalosti v oblastech bezpečnostních auditů, normo-tvorby sociologických prvků řízení lidských zdrojů. Další oblastí jsou otázky týkající se mezinárodního a národního terorismu nebo využití konkurenčního zpravodajského pronikání s využitím moderních zpravodajských prostředků a ochrany proti němu.

Literatura

Euba, František. Fungování podniků v současném světě. Slušovice : Mondon, 2002. ISBN 8090310818.2. BRABEC, František. Ochrana bezpečnosti podniku. Praha : Eurounion, 1996. 5. Laucký, V. Technologie komerční bezpečnosti I. Zlín : UTB, 2002.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouška80% účast na cvičení,||úspěšné absolvování zápočtové písemky||odevzdání zadaných seminárních úkolů||

Garant

Ing. Martin Hromada, Ph.D.

Vyučující

Ing. Martin Hromada, Ph.D.