Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět CCNA2 - Základy směrování a přepínání (AUPKS / A6CS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AUPKS / A6CS2 - CCNA2 - Základy směrování a přepínání, Fakulta aplikované informatiky, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Úvod do problematiky přepínaných sítí.- Základní pojmy a konfigurace směrování.- VLANy.- Základní pojmy směrování.- Směrování uvnitř VLANů.- Statické směrování.- Dynamické směrování s RIPv1 a RIPng.- Jedno oblastní OSPF.- Firewall pomocí ACL.- DHCP systém.- NAT pro IPv4.- Test z praktických dovedností.- Finální test 1. pokus.- Finální test 2. pokus.

Získané způsobilosti

Student má základní znalosti o směrování a přepínání v počítačových sítích.

Literatura

CCNA Routing and Switching: Routing and Switching Essentials. Cisco akademie [online]. [cit. 2014-09-11. Odom, Wendell. Routers and routing basics : CCNA 2 companion guide. Indianapolis : Cisco, 2006. ISBN 1587131668.http://www.earchiv.czhttp://cs.wikipedia.org

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaZápočet: úspěšně absolvované dílčí testy na minimálně 70% a úspěšně absolvovaná praktická cvičení. Závěrečný test na minimálně 70% na první pokus nebo minimálně 80% na druhý pokus.Podmínkou k otevření kurzu je minimálně 10 řádně zapsaných studentů ve STAGu den před zahájením semestru.

Garant

Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jiří Korbel, Ph.D.Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D.Ing. Jiří Korbel, Ph.D.