Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava diplomové práce a odborná praxe (MUFU / PDIP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUFU / PDIP2 - Příprava diplomové práce a odborná praxe, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je členěn do dvou vzájemně propojených částí. První část spočívá v realizaci odborné diplomové praxe, která je zakončena zpracováním Závěrečné zprávy z odborné praxe. Druhou částí je odevzdání diplomové práce dle Časového plánu výuky prezenčního studia na FaME v daném akademickém roce.

Získané způsobilosti

Student bude schopen aplikovat teoretické poznatky získané během studia na FaME ve vybrané organizaci.Student prokáže schopnost využít získané vědomosti a dovednosti při zpracování jeho / její diplomové práce.

Literatura

Směrnice rektora: "Jednotná formální úprava závěrečných prací, jejich uložení a zpřístupnění" ( v aktuální verzi).

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetS požadavky, které má splňovat diplomová práce, je student seznámen v předmětu Diplomový projekt v zimním semestru. Pokyny, které souvisí s výkonem odborné praxe v letním semestru, jsou zveřejněny na webových stránkách FaME v sekci: Pro studenty - Prezenční studium - Navazující magisterský studijní program - Odborná diplomová praxe.

Garant

prof. Dr. Ing. Drahomíra Pavelková