Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Marketingové komunikace (MUMM / KIMK1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUMM / KIMK1 - Marketingové komunikace, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Základní pojmy komunikačního procesu- Reklama- Osobní prodej- Podpora prodeje- PR - vztahy s věřejností- Sponzoring- Direct marketing- Komunikační strategie- Nové trendy v marketingových komunikacích

Získané způsobilosti

Student bude po absolvování kurzu způsobilý vykonávat základní operace kreativních oblastí marketingových komunikací, bude znát nástroje a prostředky používané v marketingových komunikací, stejně tak získá základní znalosti pro tvorbu komunikačních strategií. Student pochopí smysl spolupráce marketingových specialistů se specialisty na kreativní stránku komunikace.

Literatura

Soukalová. Marketing. Zlín, 2010. Světlík, J., Soukalová, R. Marketingová komunikace. Zlín: VOŠE, 1999. - materiály poskytované ústavem. studijní opory na http://education.utb.cz. Foret, Miroslav. Marketingová komunikace. 2., aktualiz. vyd. Brno : Computer Press, 2008. ISBN 80-251-1041-9.Frey, P. Marketingová komunikace: to nejlepší z nových trendů. Praha, 2008.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet80% účast na semináříchvypracování a prezentace seminární prácepředmět je zakončen klasifikovaným zápočtem

Garant

Ing. Radomila Soukalová, Ph.D.

Vyučující

Ing. Radomila Soukalová, Ph.D.