Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (MUMM / KSBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUMM / KSBP - Seminář k bakalářské práci, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Výběr tématu bakalářské práce- Osobní plán práce- Informační průzkum I- Informační průzkum II- Metodologie a její využití v bakalářské práci- Doporučení a návrhy řešení jako cíl bakalářské práce- Práce s literaturou- Formální úprava bakalářské práce- Zásady tvorby prezentace a její příprava v PowerPointu- Jak úspěšně obhájit bakalářskou práci?- Individuální konzultace

Získané způsobilosti

Student bude mít znalosti o obsahových a formálních náležitostech bakalářských prací, o metodách, které lze využít při jejich zpracování. Dále se orientuje v informačních zdrojích, které jsou využitelné pro její zpracování. Je seznámen s citační normou ISO a citační etikou.

Literatura

Staňková, Pavla. Metodická dopručení pro psaní bakalářských a diplomových prací : texty pro distanční a prezenční studium. 1. vyd. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009. ISBN 978-80-7318-896-2.Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 8071981737.Synek, Miloslav. Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. 2., přeprac. vyd. Praha : Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1212-9.GLOGAR, A. Metodický manuál pro zpracování bakalářských a diplomových prací. 2004.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet- Vypracování návrhu Podkladu pro zadání BP podle požadavků jeho odevzdání v předepsaném termínu- Vypracování návrhu osnovy BP podle požadavků a její odevzdání v předepsaném termínu

Garant

Ing. Miroslava Komínková, Ph.D.doc. Ing. Michal Pilík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Miroslava Komínková, Ph.D.doc. Ing. Michal Pilík, Ph.D.