Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Corporate Social Responsibility (MUMM / PCSR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUMM / PCSR - Corporate Social Responsibility, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Modul 1 - Obecný přehled o obsahu předmětu z pohledu firemního a manažerského rozhodováníModul 2 - Historie CSR a udržitelnost ve Spojených státech amerických a rozvinutých zemíchModul 3 - Majetková práva a společenská smlouvaModul 4 - Nevládní neziskové organizace (NNO) a další nové zainteresované rozvíjející se subjektyModul 5 - Monitorování stavu životního prostředíModul 6 - Analýza a přehled mocenských vztahůModul 7 - Environmentální prognóza a možný vývoj; Prognóza v rámci zemí EU a jejich rozhodováníModul 8 - Uplatňování veřejného zájmu v pluralitní demokraciiModul 9 - Vývoj v oblasti politické strategieModul 10 - Etika v podnikání a vyřešení etických dilematModul 11 - Dlouhodobě udržitelné obchodní praktiky a rozvojModul 12 - Organizační překážky v rámci prováděných firemních sociálních programů

Požadavky

The only required assignments will be your analysis and decision of the case for the week. The course requires the submission of a minimum of five (5) analyses of the cases associated with Modules 4-12. It also requires preparation of a case of your own choosing and an accompanying analysis. Your cases will be discussed during the 3-day intensive session during the week of April 22-26. The final exam for the course is optional.

Garant

Earl A. Molander, PhD.