Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci (MUMM / PSDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUMM / PSDP - Seminář k diplomové práci, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podstaty vědecké a výzkumné práceCíle diplomové práceInformační zdroje a jejich citaceMetody a metodika zpracování diplomových pracíVyužití statistických metod ve výzkumné práciFormální požadavky na úpravu diplomové práce

Získané způsobilosti

Student identifikuje podstatu projektu, formy projektu, strukturu projektu a vzájemné vazby takových prvků projektu jako je projektování cílů a dílčích projektových úkolů, projektování postupů, nákladů a efektů, personálního zabezpečení a časového projektování a podobně. Získané poznatky jsou využitelné nejen pro přípravu diplomové práce, ale i pro projektující činnost v organizacích.

Literatura

STAŇKOVÁ, P., PILÍK, M. Metodická doporučení pro psaní bakalářských a diplomových prací. Zlín: FaME UTB ve Zlíně, 2009. Glogar, Alois. Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce. 1. vyd. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíni, 2001. ISBN 8073180111.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPožadavky na zápočet: 1. účast a aktivita na seminářích2. včasné a správné odevzdání návrhu ZADÁNÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE (název diplomové práce, zásady pro zpracování, základní literatura, podpis vedoucího)+ osnovy diplomové práce3. vypracování životopisu

Garant

doc. Ing. Pavla Staňková, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Pavel Bednář, Ph.D.Mgr. Kamila Fabiánovádoc. Ing. Petr Klímek, Ph.D.Ing. Dobroslav NěmecIng. Petr Novák, Ph.D.prof. Dr. Ing. Drahomíra Pavelkovádoc. Ing. Michal Pilík, Ph.D.doc. Ing. Pavla Staňková, Ph.D.