Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový projekt (MUPE / PDIP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUPE / PDIP - Diplomový projekt, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět "Diplomový projekt" dále jen PDP bude veden s cílem zajistit pro diplomanty nezbytné penzum dovedností, které jim umožní využít dosažených znalostí ke zpracování diplomové práce. Z toho důvodu bude realizován ve dvou fázích.V prvé, kterou bude zajišťovat garant PDP se bude jednat zejména o popis logické struktury práce a o všeobecné zásady běžné při zpracování vědeckých pojednání. Výklad bude rozšířen také o nový způsob evidování diplomových prací na elektronických nosičích v Univerzitní knihovně a o náležitosti vyplývající ze směrnice rektora SR/41/2004 (Jednotná formální úprava VŠ kvalifikačních prací, jejich uložení a zpřístupnění).Druhou fází, která navazuje ihned po ukončení přednášek fáze prvé, zajišťuje plně vedoucí práce ve spolupráci se svým diplomantem. Úkolem vedoucího práce je diplomanta vést po odborné stránce. Frekvence konzultací je plně v pravomoci vedoucího diplomové práce.

Získané způsobilosti

Student si po absolvování kurzu osvojí schopnost zpracovat diplomovou práci formou praktického ideového nebo realizačního projektu.

Literatura

Glogar, Alois. Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce. 1. vyd. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíni, 2001. ISBN 8073180111.www.utb.cz

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPožadavky na zápočet: 1. účast a aktivita na přednáškách 2. včasné a správné odevzdání návrhu ZADÁNÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE (název práce, zásady pro zpracování, základní literatura, podpis vedoucího)

Garant

Ing. Petr Novák, Ph.D.

Vyučující

Ing. Petr Novák, Ph.D.