Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci (MURVP / PSDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MURVP / PSDP - Seminář k diplomové práci, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Přehled témat seminářů- Charakteristika diplomové práce- Zásady racionálního rozpracování diplomového úkolu- Obecné základy metodiky zpracování diplomových prací- Metodika zpracování osobního plánu- Metody analýzy, syntézy a diagnózy- Realizace informačního průzkumu- Požadavky na formální stránku diplomových prací- Průběh obhajoby diplomové práce

Získané způsobilosti

Student dokáže uplatnit základní metody práce s odborným materiálem. Student získává schopnost uplatnit základní styly a žánry při zpracovávání odborných prací. Student ovládá zásady správného citování odborných pramenů. Student je schopen tvořivě zpracovat osnovu diplomové práce. Student si upevňuje schopnost zpracovat diplomovou práci na odpovídající odborné a stylistické úrovni.

Literatura

Citační norma ČSN ISO 690 a 690-2. Šanderová, Jadwiga. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách : několik zásad pro začátečníky. Vyd. 1. Praha : Sociologické nakladatelství (SLON), 2005. ISBN 8086429407.Synek, Miloslav. Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. 2., přeprac. vyd. Praha : Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1212-9.Glogar, Alois. Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce. 1. vyd. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíni, 2001. ISBN 8073180111.KOLKA, M., VEČEŘA, M., PAVLÍČKOVÁ, I. Píšeme seminární a diplomové práce na počítači. Brno: Masarykova univerzita v Brně, 2009. ISBN 80-210-5041-9.nullSměrnice rektora UTB ve Zlíně č. 12/2009.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetÚčast na seminářích z 80 %.Po schválení tématu diplomové práce provést zápis tématu DP na sekretariátu ústavu.Zadat v termínu do STAGu ve správném formátu návrh pro zpracování tématu DP s uvedením zásad pro vypracování a literatury.Na začátku zkouškového období příslušného semestru zadat do STAGu definitivní verzi DP pro tisk "Zadání DP".

Garant

prof. JUDr. PhDr. Miloš Večeřa, CSc.