Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz ECDL Advanced (MUSKM / ECDLA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUSKM / ECDLA - Kurz ECDL Advanced, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Modul AM3 - Pokročilé zpracování textuFormátováníOdkazyZvýšení produktivitySpolupráce při úpraváchPříprava výstupůModul AM4 - Pokročilá práce s tabulkovým procesoremFormátováníFunkce a vzorceGrafyAnalýzaOvěřování a sledováníZvyšování produktivitySpolupráce při úpraváchModul AM5 - Pokročilé použití databázíKoncepce databázíTabulky a relaceDotazyFormulářeSestavyZvýšení produktivityAM6 - Pokročilá prezentacePlánování prezentacePředlohy a šablonyGrafické objektyGrafy a diagramyMultimédiaZvýšení produktivityPředvádění prezentace

Získané způsobilosti

Student je schopen zpracovat data v oblasti textového editoru, tabulkového procesoru, databází a prezentací na vysoké až profesionální úrovni. Orientuje se v nabídce softwarových programů pokrývajících zpracování dat ve výše uvedených oblastech a je schopen použít adekvátní funkci pro zadaný problém.

Literatura

Books specializing in specific software products in which students learn about various advanced modules (higher levels of knowledge). According to teacher?s instructions. Franců, Marie. Jak zvládnout testy ECDL. 3., aktualiz. a rozš. vyd. Brno : Computer Press, 2009. ISBN 978-80-251-2653-0.FEJTOVÁ, Marcela. S počítačem do Evropy. Computer Press, 2004. ISBN 8025102270.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet1. Aktivní účast na cvičeních2. Zvládnutí obsahu sylabu 2.0

Garant

Ing. Miroslava Komínková, Ph.D.

Vyučující

Ing. Radek Benda, Ph.D.