Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní aktivity - sálová kopaná (MUTV / PSBSK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MUTV / PSBSK - Sportovní aktivity - sálová kopaná, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem této aktivity je:- poučení o bezpečnosti- rozvíjet individuální činnosti hráčů- přihrávka na krátkou, střední a dlouhou vzdálenost- dribling s míčem- kondiční trénink- herní činnosti družstva i jednotlivců rozvíjeny v řádné hře- přihrávka nártem, vnitřní stranou nohy- zpracování míče, přebírání- vedení míče- střelba nártem, vnitřní stranou nohy- obranné systémy- taktika hry- útočné systémy - obcházení protihráče různými technikami- herní kombinace 1 : 1, 2 : 1- pravidla a rozhodování

Získané způsobilosti

Student dokáže -rozhodovat, zapisovat a sledovat výkony jednotlivců -ovládá základní pravidla hry, používá odbornou terminologii-dovede uplatňovat techniku a základy taktiky hry-využívá pohybové činnosti pro všestrannou pohybovou přípravu a zvyšování tělesné zdatnosti-ovládá základní herní činnosti jednotlivce a taktiku hry - herní činnosti jednotlivce

Literatura

Votík, Jaromír. Fotbalová cvičení a hry. Grada Publishing, a.s. Praha , 2005. ISBN 80-247-0925-2.Futsal-salovyfotbal. Sálová kopaná.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet10 aktivních účastí na předmětu + v letním semestru aktivní účast na Rektorském dni sportu.

Garant

Mgr. Lubomír Jenyš