Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Druhý cizí jazyk 1 - francouzština (MVOSE / A2JF1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MVOSE / A2JF1 - Druhý cizí jazyk 1 - francouzština, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zvuková stránka jazyka, hláskosloví, abecedaOslovení, představení se.Členy, rody, základní os. údaje, čísla 0-10, slovesné koncovky.

Získané způsobilosti

Student získá faktické znalosti o reáliích Francie a dalších frankofonních oblastech rozlišuje základní zvukové prostředky vyslovuje srozumitelně co nejblíže přirozené výslovnosti rozumí jednoduchým souvislým projevům představí se a podá základní informace o sobě rozumí krátkému telef. rozhovoru a zaznamená jednoduchý vzkaz

Literatura

MÉRIEUX R., LOISEAU Y. Connexions. Paris: DIDIER, 2004. ISBN 2-278-05411-2.časopisy a noviny, video- reálie, CD-hudební nahrávky. Grégoire, M. Gramaire progressive du francais. CLE International, 1997. ISBN 209033858-X.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetÚčast na cvičeních minimálně 80%.Písemný test z probrané látky, úspěšnost 60% a více.Pravidelné konzultace v průběhu semestru.Ústní přezkoušení z probrané látky v případě vyšší absence.

Garant

Mgr. Eva Šromová

Vyučující

Mgr. Eva Šromová