Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Druhý cizí jazyk 2 - francouzština (MVOSE / A2JF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MVOSE / A2JF2 - Druhý cizí jazyk 2 - francouzština, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Časování sloves na-er, zápor, čísla 11-69, budoucí čas složený, členy neurčité,slovesa způsobová, rozkaz, os. zájmena po předložce, slovesa pohybová, určení času a dat

Získané způsobilosti

Student požádá o upřesnění nebo zopakování sdělené informace vytvoří krátký text o událostech a zážitcích v podobě krátkého dopisu či pohlednice zprostředkuje informace dalším osobám aktivně používá získanou slovní zásobu v situacích každodenního života

Literatura

MÉRIEUX R., LOISEAU Y. Connexions. Paris: DIDIER, 2004. ISBN 2-278-05411-2.časopisy a noviny, video-reálie, CD-hudební nahrávky. Grégoire, M. Gramaire progressive du francais. CLE International, 1997. ISBN 209033858-X.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPožadavky na zápočet:Účast na cvičeních minimálně 80%.Písemný test z probrané látky, úspěšnost 60% a více.Pravidelné konzultace v průběhu semestru.Ústní přezkoušení z probrané látky v případě vyšší absence.

Garant

Mgr. Eva Šromová

Vyučující

Mgr. Eva Šromová