Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Využití počítačů v účetnictví 2 (MVOSE / BVPU2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MVOSE / BVPU2 - Využití počítačů v účetnictví 2, Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Evidence skladových zásob, příjemky a výdejky, evidence dlouhodobého majetku, výpočet odpisů, finanční leasing, časové rozlišování nákladů, mzdová agenda, daňové přiznání k dani z příjmů právnických osob.

Získané způsobilosti

Student je schopen uplatnit, pomocí daného software, teoretické znalosti z účetnictví, vyhotovovat a zpracovávat účetní doklady, prakticky aplikovat účetní a daňové legislativní normy a zásady při řešení případových studií, tvořit účetní sestavy, výkazy a daňová přiznání právnických osob.

Literatura

Kolektiv. Daňová evidence - Vzorové příklady zpracování případů v prostředí ekonomického systému MONEY S3. Brno : CÍGLER SOFTWARE, a. s., 2010. SEDLÁČEK, J. Daňová evidence podnikatelů 2011. Praha : Grada, 2011. E-learningový kurz v LMS Moodle (viz seznam studijních opor pro KF). Kolektiv. MONEY - uživatelská příručka 2011. Brno : CÍGLER SOFTWARE, a. s., 2011. MARKOVÁ, H. Daňové zákony 2011. Praha : Grada, 2011.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetHodnocení - Požadavky na zápočet:Účast na cvičeních (min. 80 %)Písemné testy z probrané látky (min. 60% úspěšnost)

Garant

Ing. Jana Šilhánová

Vyučující

Ing. Jana Šilhánová