Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk 3 (CJV / A3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / A3 - Anglický jazyk 3, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Rady a varování- Instrukce- Jazyky a jejich vývoj- Průběžný test- Názor - žádost, poskytnutí- Popis místa- Plynulost řeči- Průběžný test- Formální telefonát- Jazyk obchodu- Popis předmětu- Příbuzná slova- Průběžný test- Závěrečný test

Získané způsobilosti

Student celkově rozumí autentickým anglickým textům na témata, se kterými byl seznámen. Umí si poradit s většinou situací každodenního života. Student je flexibilním mluvčím. Umí napsat příběh, různé druhy popisů. Dokáže popsat zážitky (své i jiných lidí), události, sny, naděje a cíle a umí jasně vysvětlit a odůvodnit své názory a plány. Student samostatně čte autentické texty se slovníkem i bez slovníku (odhaduje významy slov, kterým nerozumí) a aktivně používá jazyk.

Literatura

MURPHY, R. English Grammar in Use, 3rd Edition. Cambridge: Cambridge University Press, 2004. CLANDFIELD, Lindsay. Global Intermediate. Macmillan, OUP, 2011. ISBN 978-0230033009.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet.Požadavky k zápočtu:1. Aktivní účast na seminářích (80%).2. Aktivní účast v seminářích.3. Absolvování průběžných testů.4. Absolvování zápočtového testu s minimální úspěšností 60%.

Garant

Mgr. Alena Rosíková, Ph.D.