Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk 4 (CJV / A4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / A4 - Anglický jazyk 4, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

-Podmiňovací způsob, výrazy obsahující lose & lost-Druhý kondicionál-Třetí kondicionál-Minulý čas modálních sloves, vyjadřování dedukce-Spojovací výrazy pro argumentační psaní-Slovesné vzory vyžadující -ing a infinitiv s to-Komparativ a superlativ-Slovesné vzory s předložkami-Jak pochválit a přijmout pochvalu-Vyjádření náklonnosti a nadšení-Slovesné vzory - přehled-Zvratná zájmena-Dopis, nebo řeč na rozloučenou-Zápočtový test, zkouška

Získané způsobilosti

Student dokáže porozumět hlavním myšlenkám složitějších textů, týkajících se jak konkrétních, tak abstraktních témat včetně jednoduchých odborně zaměřených diskusí ve svém oboru. Dokáže se účastnit rozhovoru natolik plynule a spontánně, že může vést běžný rozhovor s rodilými mluvčími, aniž by to představovalo zvýšené úsilí pro kteréhokoliv účastníka interakce. Student umí napsat srozumitelné podrobné texty, ale tematicky omezenou škálu témat a vysvětlit své názorové stanovisko týkající se aktuálního problému s uvedením výhod a nevýhod různých možností.

Literatura

MURPHY, R. English Grammar in Use 4th Edition. ISBN 978-0-230-03302-3.CLANDFIELD, Lindsay. Global Intermediate. Macmillan, OUP, 2011. ISBN 978-0230033009.http://www.macmillandictionary.com/

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet před zkouškou, zkouška.- Aktivní účast na seminářích.- Pravidelná docházka minimálně 80%.- Absolvování průběžných testů.- Úspěšné absolvování zápočtového a zkouškového testu s minimální úspěšností 60%.

Garant

Mgr. Alena Rosíková, Ph.D.