Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk 2 - francouzština (CJV / AK4F2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / AK4F2 - Cizí jazyk 2 - francouzština, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Člen a předložky u jmen měst a zemí- Vynechání členu- Ženský rod u podstatných jmen označujících některá povolání- Tvoření množného čísla u podstatných jmen na -s, -x, - z- Přídavná jména s jedním tvarem pro oba rody- Postavení přídavného jména- Příslovce tázací- Číslovky základní - pokračování, skládání číslovek základních- Výslovnost a čtení některých nových číslovek základních- Číslovky řadové - úvod- Slovesa nepravidelná- Popis města, země, ve které(m) žiju- Popis osoby - základní údaje- TestTest

Získané způsobilosti

Student se orientuje v problematice časování pravidelných sloves všech francouzských slovesných tříd a je schopen pracovat i s novou skupinou nepravidelných sloves.

Literatura

DRMOLOVÁ,D.A KOL. Německy s úsměvem:upraveno podle nových pravidel pravopisu. Praha:Knihcentrum, 2000. ISBN 80-86054-81-0.POLÁŠKOVÁ,L. Problematika sociální práce a sociální pedagogiky v zahraničních pramenech. Kroměříž:Vyšší odborná škola pedagogická a sociální, 2004. BECKER,N.,BRAUNERT,J.,EISFELD,H. Dialog Beruf:Deutsch als Fremdsprache für die Grundstufe 2. Ismaning:Hueber, 2004. ISBN 3190015910.Höppnerová, Věra. Kontakte : deutsche Konversation = aktivní německá konverzace. Vyd. 1. Praha : Ekopress, 2005. ISBN 80-86119-99-8.DALLAPIAZZA,R.,EDUARD VON JAN.,DINSEL,S.,SCHUMANN,A. Tangram:Deutsch als Fremdsprache. Ismaning:Hueber Verlag, 2003. ISBN 3-19-011614-8.

Požadavky

Prezence 80%.Úspěšné absolvování evaluačních testů a zápočtového testu (60%).Aktivní účast na cvičeních, domácí příprava k tématům.

Garant

Mgr. Magda Zálešáková